Pazartesi, Haziran 02, 2008

EUROSOLAR Türkiye, Ulusal Güneş Ödülünü Seçiyor

Bugün gelen bir eposta EUROSOLAR Türkiye'den söz ediyordu. Güneş ödülü ile alternatif enerji kullanımını arttırmayı hedefliyorlar anladığım kadarıyla. İnternet siteleri pek güncel olmasa da, bu oluşumun çalışmalarını takip etmek faydalı olabilir.

Epostanın tamamı:

EUROSOLAR Türkiye, Avrupa Güneş Ödülü 2008 için aşağıdaki kategorilerdeyarışacak ulusal projeleri başvurmaya davet etmektedir. Başvuru formu ektegönderilmektedir. Her kategorideki projelerin, ilk değerlendirme için bir(1) sayfayı geçmeyen bir özetlerini 15 Temmuz 2008 tarihine kadar, EUROSOLARTürkiye elektronik posta adresine ulaştırmaları rica olunur.e-posta adresi: info@eurosolar.org.trKategoriler:kentler, belediyeler, beldelerfirmalar, çiftçileryenilenebilir enerji kullanan mekanlar,tesisleryenilenebilir enerji projelerini destekleyen yerel idarelermimarlar ve mimari projeleryenilenebilir enerji desteği veren basın-yayın kuruluşlarıyenilenebilir enerji kullanan ulaşım sistemi projelerieğitim projeleriyenilenebilir enerji davasına adanmış kişiler

Not: EUROSOLAR, yenilenebilir enerji kullanımını destekleyen vecesaretlendiren projelere her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Güneş Ödülüverecektir. Bu ödül yenilikçi ve yaratıcı proje çözümlerine verildiği gibi,bu alandaki ulusal ya da yerel düzeyde politika girişimlerine veinisiyatiflere de verilmektedir.

Irtibat bilgileri
E-posta: info@eurosolar. org.tr
Telefon: 0532 7744525, 0 533 395 5839
Faks: 0 216 589 1616
Adres: EUROSOLAR Türkiye,
Zümrütevler Mah. Nil Cad. Hukukçular veıdareciler Sitesi
Sosyal Tesis Binası, No. 24, K.2, D.7 34852 Maltepe/Istanbul,
TürkiyeWeb sayfası: www.eurosolar.org.tr

Hiç yorum yok: